DJ sL!m boeken

Als het gaat om de herinnering aan een tijdperk is het vooral de muziek die beklijft. Muziek is emotie, muziek is ook nostalgie. De jaren 80 waren jaren van avontuurlijke muziek. Betoverende androgyne muziek waarin regels werden overtreden en gitaren samenwerkten met synthesizers.

DJ sL!m op jouw feest!

dj slim DJ sL!m kan jouw danscafé of thema-feest opluisteren met (on)verwachte dansbare, veel herkenbare en wat minder herkenbare tracks uit de roemruchte jaren 80 periode van bijvoorbeeld The Cure, Simple Minds, the Human League, Duran Duran, OMD, Spandau Ballet, Joy Division, New Order, Depeche Mode, Billy Idol, Tears For Fears, Roxy Music en David Bowie.

De muziek komt niet uit de laptop maar wordt afgespeeld vanaf originele (en meestal geremasterde) cd’s. Hierdoor wordt de maximale geluidskwaliteit gepresenteerd. Voor een uitgebreid overzicht van wat je kunt verwachten kun je enige speellijsten bekijken op deze pagina.

Tarief

Een avondje met DJ sL!m kost je niet de hoofdprijs. Ik vind het vooral belangrijk dat ik er plezier aan beleef en dat de gasten uit hun dak gaan op de dansvloer.
 • Een avond dj-en van 2 tot 5 uur kost € 125,-.
 • Voor een feest met max. 50 personen kan ik geluids- en lichtapparatuur meenemen voor de meerpijs van € 25,-.

  E-mail

  Voor vragen en opmerkingen kun je contact met mij opnemen door op deze link te klikken.

  (Ik vermeld mijn e-mail adres niet openlijk op de website om spam te voorkomen. Deze is wel zichtbaar als je op de knop klikt.)

  acebook

  Je kunt ook contact met mij leggen en op de hoogte blijven van mijn activiteiten via mijn Facebook pagina.

  Alvast bedankt voor je interesse.
  Met vriendelijke groeten,
  Eric Slim