Parties

80s Pop & Wave Party @ Middenhuis - Olst

De 80s Pop & Wave Party staat in het teken van de alternatieve stromingen die in de jaren 80 populair waren: new wave, postpunk en synthpop afgewisseld met electro, punk, ska en rock tracks.  De muziek met het rauwe randje, waarvoor je vroeger ook eerst tussen de disco liefhebbers moest wringen om in de benauwde kelder je idolen te kunnen horen.
Je kun genieten van (on)verwachte dansbare, veel herkenbare en wat minder herkenbare tracks van o.a. The Cure, Depeche Mode, Soft Cell, Siouxsie & The Banshees, Simple Minds, New Order, Ultravox, The Cult, Joy Division, Eurythmics, The Smiths, the Human League, Gary Numan, Talking Heads, OMD, Japan, Alphaville, Yazoo en David Bowie.

De party wordt gehouden in Het Middenhuis, het veelhoekige strobalenhuis in het midden van de ecologische Aardehuizenwijk in Olst. Het Middenhuis is een buurthuis die ruimte biedt aan groepen van maximaal 40 mensen en is bedoeld voor vieren, ontmoeten, leren en samenzijn voor en door de aardehuisbewoners.

De Aardehuizen wijk ligt aan de zuid-kant van Olst en op 5 minuten loopstand van het NS station Olst. Maar het is ook per fiets en auto (afslag Olst-Zuid) vanuit Deventer snel bereikbaar. Voor dj sL!m is dit feest een thuiswedstrijd.

  • Lokatie: het Middenhuis in de Aardehuizenwijk, adres Rietgors 22 in Olst
  • Openingstijden: van 21.00 tot 24.00 uur (dus ben je de volgende dag niet volledig gesloopt)
  • Entree: gratis! Maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld.
  • Er wordt geen drank geschonken, je dient zelf je drankjes mee te nemen (water is wel aanwezig)
  • Verzoek: Respecteer de privacy en rust van de bewoners in de wijk
  • Wanneer? Zie de agenda en de dj sL!m Facebook pagina voor de aankomende parties.
  • Flyers

    Foto's