Veel gestelde vragen

Heb je een brandende vraag en wil je per direct antwoord? Ik heb de meest gestelde vragen voor je verzameld.


Wat is de draaistijl van dj sL!m?

Een draaistijl is in feite de manier waarop muziek wordt geselecteerd en gedraaid. Elke DJ ontwikkelt een bepaalde draaistijl die zich typeert door een bepaalde mixtechniek en platenkeus.

Wat de mixtechniek betreft kan ik kort zijn: ik mix geen nummers aan elkaar maar zorg wel dat het mooi aansluit. Ik focus mij puur op het selecteren van de juiste songs op het juiste moment dan dat de tempo's het zelfde blijven.

Daarbij ben ik gespecialiseerd in jaren 70 en 80 muziek en moderne alternatieve muziek. Ik kan wel enige nummers uit andere decennia's draaien, maar ik zal er zelf niet echt mijn draai in vinden.


Draait dj sL!m op ieder soort feest?

Ik draai in principe niet op bruiloften en partijen omdat ik niet zo veelzijdig ben. Ik ben met name gespecialiseerd in jaren 80 muziek en moderne alternatieve muziek. Daarnaast ben ik ook verzot op jaren 70 disco. Ik kan wel enige nummers uit andere decennia's draaien, maar altijd "beetje er tussen door". Vandaar dat ik mij dan ook voornamelijk toeleg op jaren 70 en 80 thema avonden. En bij ieder verzoek om te komen draaien eerst nadenk of ik wel de juiste dj ben. Zo niet, dan verwijs ik je graag door.

Je kunt mij via deze link een e-mail sturen.


Hoelang draait een dj?

De meeste mensen huren een DJ voor 3 a 4 uur, en daar ga ik ook vanuit. Ik werk met een totaal prijs; een kleine wijziging in tijdsduur heeft dus weinig invloed op de prijs. Natuurlijk is het wel fijn als ik op tijd weet wat je wil, zodat ik de nodige voorbereidingen kan treffen.

Mocht je nog twijfelen over de feesttijden; 4 uur is de meest gekozen en perfecte tijdsduur voor een swingend feest. Daarin kan ik de sfeer langzaam opbouwen zodat iedereen zin krijgt om te gaan dansen. En zorg ik voor de beste dansplaten voor een muzikale climax.


Hoeveel kost het huren van dj sL!m?

Een professionele DJ kost ongeveer €425,- voor 4 a 5 uur draaien. De kosten voor een drive in DJ (dus een dj inclusief geluids- en lichtapparatuur) beginnen bij €675,-.

Ik hanteer een aanbod in- of exclusief benodigde apparatuur die ruim onder deze prijzen ligt.

Je kunt mij via deze link een e-mail sturen.


Kan ik een offerte krijgen met of zonder apparaat?

Ja, dat kan. Ik draai dmv een Macbook en DJ console die aangesloten kan worden op een reeds in de zaal aanwezig muziekinstallatie. Desgewenst kan ik ook een speakersysteem en/of lichtapparatuur meenemen. Als je doorgeeft wat je nodig hebt kan ik een offerte op maat maken.

Je kunt mij via deze link een e-mail sturen.